(recept
si oblíbilo 20 návštěvníků)
SALAMANDR
Potřebné ingredience
30dkg tvrdeho syru + 10dkg na posypani, 30dkg mekkeho salamu (tocenak, gothaj, atd.), 10-15dkg cervene papriky (muze byt i sterilovana), 1 vetsi cibule, kecup
Postup přípravy
Vsechny ingredience pomeleme na masovem mlynku. Dle chuti osolime, opeprime a pridame kecup.
Vse dukladne promichame a zapeceme na housce/rohliku/chlebu.
Tesne pred koncem posypeme jeste zbylym syrem a nechame na chvilku zapect, dokud se syr neroztece.
Vyborna chutovka nebo jednoducha vecere - doporucuji!:)
Dobrou chut...!:)
Vse dukladne promichame a zapeceme na housce/rohliku/chlebu.
Tesne pred koncem posypeme jeste zbylym syrem a nechame na chvilku zapect, dokud se syr neroztece.
Vyborna chutovka nebo jednoducha vecere - doporucuji!:)
Dobrou chut...!:)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mysmilena
(upraveno)
17. 1. 2019, 18:20
Na něj jsem chodila do "Hladovýho okna" v 90. roce To byla bašta teda... Dávali do něj ještě překrájený lečo a podávali na bulkách za bůra... Kde jsou ty časy Každopádně dík za připomenutí, o víkendu řadím do jídelníčku
Ilonáček
(upraveno)
25. 4. 2010, 22:39